Varför skötare?

Jag har sedan jag var 15 velat jobba inom psykiatrin. Jag ville från början bli barn och ungdomspsykolog men det kom en massa i vägen (läs andra jobb) så det blev inget med det. Orsaken var denna mycket gripande skildring av denna film. Filmen Älska mej! vhs_11542 Tyvärr så spelar det ingen roll, det går baske mig inte att få tag i den. Om någon som läser detta vet hur man kan få tag på filmen så är jag beredd att betala bra för en kopia!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.
US

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>