Skyltmax

På jobbet så har jag lyckats tappa bort min namnskylt (eller ja. den åkte med i tvätten) och det var givet vart jag skulle beställa min skylt (igen). Säga vad man vill men Skyltmax  (<<Klicka) är både snabba och framförallt billiga! Jobbet ja.. Det funkar bra på jobbet nu och jag lärt mig mer och mer varje dag. I detta område blir man nog aldrig fullärd så varje dag är en form av utmaning! ;) Thats it för nu.. Nu ska jag se Torpederna som gick igår! en grym serie i mitt tycke och i detta avsnitt så är Di Leva med!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.
US

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>