Man ska inte kasta sten i glashus

.. Ja så sa alltid farsan en gång i tiden. Farsan var Sosse och jag kommer inte kommentera det just nu i alla fall eftersom detta inlägg handlar om Moderaterna. Detta är en artikel som jag hittade i Aftonbladet. Läs gärna den.
Saxat ur artikeln:
Det var Moderaterna som tyckte att USA skulle bomba ännu mer i Vietnam. Som försvarade militärkuppen i Chile 1973 och som ingick i samma högerinternational som Pinochet och en rad diktatorer som ingen i dag vill kännas vid. /..  Själv minns jag Västerås på 80-talet, hur MUF hånskrattade åt oss som vindpinade samlade in pengar till Isolera Sydafrikakommittén. Det var på den tiden Ulf Adelsohn försvarade svenskt företagande i Sydafrika med argumentet att ”en neger är en neger och en svensk är en svensk”

http://www.aftonbladet.se/kultur/article13851821.ab

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.
US

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>