Som det kan bli..

Idag var vi i Angered och kollade lite loppis b.la. När vi är där inne så träffar jag en gammal bekant från förr, en lite äldre kvinna (än mig) och hennes man. Det var skitkul att ses igen och säga hej eftersom jag nog inte träffat dom på 4-5 år. Snackar lite grand och så ”erkänner” personen framför mig att hon skrivit kommentarer i min blogg för ett par år sedan under ett annat namn. Ohh.. Jag som undrade så in i helskotta vem det var, nu typ 2 år senare så får jag reda på vem det var! :-)

Kollade loppis och hade lite andra ärenden i stan men nu så är man hemma igen med mat i magen. Jag lagade köttkorv, potatis och pepparrotssås. Det händer inte allt för ofta!
Nåja,nu ska det röjas lite på nedervåningen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.
US

2 kommentarer till Som det kan bli..

 1. Linda skriver:

  Hej Peter.
  Det var lika kul för oss att få träffa Er båda! Veronica verkade så levande nu, störst av allt är kärleken, eller hur?
  Jag har sagt det förut, och säger det igen. Lycka till framöver! Kram från L o A

  • Peter skriver:

   Åhh min hemliga Linda.. ;)
   Det var grymt kul att träffa er också, synd att det blir så sällan bara men kanske är det just det som gör det hela lite extra kul?!?! :-/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>