Vy från altanen

Jag försöker hela tiden intala mig själv att jag inte bryr mig så mycket om pengar utan jag ser mer på den mänskliga lyckan och vad den kan ge. Så är det väl helt ärligt också men det är klart att förneka att vi kan köpa fina saker för pengar, det är ju också en sanning. Jag tror inte man kan köpa sig lycka, inte den innersta lyckan i alla fall men när man tittar på bilden här så kan väl ingen förneka att vi troligtvis känt en enorm lycka av att få gå ut på altanen och dricka sitt morgonkaffe där med denna vyn?

Nästa höst så ska Veronica och ag börja titta på allvar på hus. Har varit på banken och fått ett halvt lånelöfte i alla fall. (Blir invecklat att förklara det halva löftet här på bloggen men.. anyway..) Men jag har en del krav på huset. Det får inte ligga vart som helt och hur som helst. Jag vägrar bo i eget hus där grannen kan sitta vid sitt köksbord mer eller mindre och se vad jag äter. Jag vill ha lite space och jag vill ha insynsskyddat till  viss del.  Ska kunna gå ut näck om det är så på baksidan.. Ja det är mycket som spelar in så vi får väl se hur det går att tillgodose alla mina krav och önskningar! :)

Men annars? Vad gillar ni vyn i min fantasi? ;)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.
US

En kommentar till Vy från altanen

  1. Lena skriver:

    Underbar utsikt, lycka till med husletandet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>