Lotta på Liseberg

Ja.. Vi var där igår och kollade Lotta på Liseberg.. Något ska man ju göra och eftersom alternativet hade varit att Veronica kollat hemma och jag .. Jag hade inte gjort något alls så..
Inga direkta artister men Style var med b.la och jag funderar på allvar om Christer Sandelin var packad eller bara helt rubbad och skadad av sitt tidigare alkoholmissbruk. Han tramsade sig och jag tror att den enda som tyckte han var rolig i sitt fjanteri var nog han själv.
Tur att jag redan hör dåligt på mitt vänstra öra. För hade jag inte gjort det innan så hade jag gjort det efteråt då jag hade 4 tjejer i 14-15 års åldern som skrek som galningar så fort de nämnde Anton Ewalds namn. Hysteriskt var ordet! De skrek så högt att jag tror att hade Veronica suttit på stolen där jag satt så hade det nog fan gått för henne av vibrationerna från deras skrik.. ;)

Annars i dag så blir et väl lugnt. Inga planer så här långt i a f..
I morgon så åker vi till Borås men mer om det senare!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.
US

En kommentar till Lotta på Liseberg

  1. Lena skriver:

    Du är inte ensam om att tycka att det var något konstigt med Christer, han var obehaglig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>